miercuri, 17 ianuarie 2007 [înapoi] [prima pagină]

whoresware


- ti-am zis ca trebuia sa ne grabim sa plecam, pentru ca intarziam. si nu vroiam sa intarzii.

- da, dar si eu ti-am zis ca ai mult de tras cu mine daca ma trezesti dupa 2 ore de somn. n-am dormit azinoapte .. si de-aia. de obicei.. poate sa se darame blocul ca eu tot nu ma trezesc.

- da, am vazut si eu....

- mhm...

- te-am pupat, te-am mangaiat, crezand ca asa te vei trezi.. dar tu dormeai dus.

- m-ai pupat??? cand? adica.. hmmm ...

- daaaaa! si te-am pupat acolo unde esti foarte sensibil [n.r: nimic porno, chill out!] insa degeaba...

- [gura cascata] pai.. si ? eu chiar nu am facut nimic? nu am reactionat in niciun fel????? [gura cascata in continuare]

- aaaa. ba daaa. cand te-am pupat pe partea dreapta, te-ai intins putin ca sa ti se dea bluza la o parte.. sa pot sa pup mai bine.

- [clipit din ochi]

- mhm ... si tu stateai intr-o parte.. si cand am inceput sa te pup mai mult.. si sa ma "joc"... te-ai intins pe spate .. si te-ai lungit.

- [din nou, gura cascata]

- si imi aduc aminte de revelion cand .. am venit langa tine si tu tot asa doar cu doua ore de somn .. si te-am pupat pe obraz.. si m-ai pupat si tu, tot fara sa stii ce faci.

- daaaa ... tind sa fac asta.

- cu oricine ?

- [think fast! think fast! think fast! god damn you, sleepy brain in me] nu! evident ca nu cu oricine! doar cu [ cele ] cea la care tin ... foarte mult.

- mhm... adica daca il luam de exemplu pe amicul tau.. Ionut.. si il bagam in pat langa tine si il punem sa-ti sufle usor in ureche... tu ce faci? nu il pupi?

- [gura cascata] ... CE????

- pai nu?

- pai nu! ... ai sa vezi.. daca esti destul de sadica.. facem proba o data sa vezi ca nu pe oricine iau in brate si nu pe oricine pup.. [dar evident nu cu un el, sadica fiinta]

- aha.. lasa, nu facem!

- [phew]

- bine...

- deci, lasa-ma sa recapitulez... dormeam, eram inconstient... ai venit sa ma pupi, si eu mi-am dat bluza la o parte ca sa pupi mai bine.. ai inceput sa te joci ... iar eu m-am intins ca sa fie pozitia cat mai buna si locul cat mai accesibil?

- DA!

- does this mean i`m a whore?

- aaaaa......

[...]


0 comentarii: